--2-- CANISA-DE-LEAOTA DAMBOVITA


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 CANISA DE LEAOTA
sambata, 27 Apr 2024 | 14:16
 
 


Despre noi

CANISA DE LEAOTA

reclama

  CANISA DE LEAOTA

Am inceput cand eram mic.Cand ma invatam sa merg, imi aduc aminte cum ma tineam de un caine mare alb care semana destul de bine cu ciobanescul mioritic.

Mama fiind educatoare in comuna , la 3 ani m-a luat la gradinita.Dupa prima pauza am venit in gradinita cu un catel in brate.Cam asa am inceput eu sa cresc caini.Tata avea in curte un ciobanesc german (Fabian) un caine bland si prietenos cu strainii lucru care nu-mi placea . Am inceput sa aduc acasa catei ciobanesti (carpatini, corbi) , asa cum erau ei in zona noastra pe la ciobani,destul de mari cu osatura puternica ,botu gros,capu mare ,buni de paza(se luptau cu ursu ,lupu ,rasu,si astea nu sunt povesti asa cum cred unii azi ).Exista foarte multe voci care spun din ce in ce mai tare ca ciobanescul trebuie sa fie bland ca mielu, sa nu latre ,sa nu muste etc. ,dar despre asta o sa vorbim in alta parte.

Intr-o zi , acum multi ani,am ajuns in curtea unui crescator de ciobanesti mioritici unde am ramas impresionat de frumusetea acestor caini.Mi-am cumparat prima data un mascul(pui),apoi si o femela si asa am inceput sa cresc mioritici.Am vazut ca acesti caini se apropie cel mai mult de pretentiile mele si m-am hotarat sa formez o linie sa semene cat mai mult cu cainii ciobanesti care au existat mai de mult in muntii nostri,care erau utilizati pentru paza(adica pentru ce i-a creat pe ei Dumnezeu).

Pentru asta am colindat tara toata si am cumparat exemplare superbe (greu am gasit si din vechea linie a lui Neica)care sa coresunda rasei si pretentiilor  mele.

Cu ajutorul Lui Dumnezeu,cu experienta acumulata pe parcursul vietii si nu in ultimul rand folosindu-ma si de experienta marilor crescatori de mioritici(cu unii am ramas prieten) acum am in canisa caini foarte puternici,foarte bine imbracati,de talie mare, caracter puternic(foarte curajosi ,buni de paza ,prietenosi cu noi dar in nici un caz cu strainii),culoare alb cu pete negre,alb cu pete gri inchis,latratura puternica.Cuiburile sunt uniforme,puii au toti aceste culori asa cum se poate observa si in poze.

Nadajduiesc sa scot caini din ce in ce mai buni,sa-mi fie apreciata munca,iar cei care se hotarasc sa-si ia caini din Canisa de Pica sa fie multumiti , sa-i iubeasca ,sa-i promoveze pentru ca CIOBANESTII ROMANESTI MIORITICI sunt un bun national pe care altii nu-l au.


IMAGINI










































 
 
CONTACT CANISA DE LEAOTA

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X